Na een carriere van 22 jaar in de media gaat Ab Trik, voormalig topman van Sky Radio/Radio Veronica/Classic FM en oprichter van Radio 538, zijn pijlen richten op de zakelijke telecommarkt.

De snelle ontwikkeling van internet, tablets, smartphones, VoIP (cloud telefonie) en online werken van de afgelopen jaren heeft geleid tot groeiende behoefte aan slimme communicatie platformen waarin telefonie en andere communicatievormen hand in hand gaan.

Het nieuwe telecombedrijf Kwebbl speelt in op deze trend door een state of the art communicatie platform aan te bieden waarmee telecom operators en service providers onder eigen label een compleet portfolio communicatiediensten aan hun zakelijke klanten kunnen leveren. Trik heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van dit platform en gaat per heden als CEO leiding geven aan de organisatie.

Na mijn carriere in de media ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van telecom en merkte ik dat daar eigenlijk heel weinig gekeken wordt naar wat klanten in deze tijd echt willen. De telecommarkt wordt nog steeds bepaald door grote bedrijven die meer met hun aandelenkoersen bezig zijn dan met innovatie en oplossingen voor de klant! Ik denk dat we de komende jaren in de telecom eenzelfde soort verandering gaan zien als we met de komst van commerciële media hebben meegemaakt. En daarnaast verwacht ik ook steeds meer raakvlakken tussen de werelden van techniek, (social) media en telecom waar ik graag een bijdrage aan lever!

— Ab Trik

Het is al geweldig om Ab als investeerder aan boord te hebben en dat hij nu ook als CEO de organisatie gaat leiden is helemaal fantastisch! We verwachten de komende tijd een snelle internationale groei door te maken en Ab heeft daarvoor zowel de unieke expertise als een uitgebreid internationaal relatienetwerk.

— Ivo de Vries (Co-founder & CCO) & Jochem van de Weerthof (Co-founder & CTO)

Read the full press release on pr.co: http://kwebbl.pr.co/63977-ab-trik-nieuwe-ceo-van-kwebbl-smart-cloud-communications