Join our team-KWBL

Amsterdam, 13/03/2018

Door snelle internationale expansie is Kwebbl, voor haar hoofdkantoor te Amsterdam, op zoek naar nieuwe enthousiaste en positief ingestelde collega die zich bezig gaat houden met afhandelen van tickets en zorg gaat dragen voor een uiterst efficiënte en vriendelijke communicatie naar onze nationale en internationale partners.

 

Herken jij je in onderstaand profiel?

  • Een goede beheersing van de Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling. De beheersing van overige talen (vooral dan Duits) zijn een wish.
  • Gezien het technische karakter dient er enige ervaring en/of affectiviteit te zijn met de basis van internet techniek.
  • Jij bent een kei op gebied van user-experience, een doorzetter, en zorgt altijd voor een glimlach en een tevreden gevoel bij onze klanten.
  • Natuurlijk gaan we ervan uit dat jij als teamplayer goed overweg kan met de basis Microsoft Office producten en bekend is met verschillende internet based communicatie tools zoals bijvoorbeeld Gmail en Gdrive.

 

Kwebbl zorgt natuurlijk voor een goed bijpassend salaris en mooie secondaire arbeidsvoorwaarden. Tevens bieden wij zeer interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende internationale organisatie.

Heb jij zin in een leuke en nieuwe bruisende uitdaging in de Internet Communicatie Business, en kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Deepak Ganpat (jobs@kwebbl.com) voor het inplannen van een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor en misschien word jij wel onze nieuwe collega!!

Kwebbl’s hoofdkantoor is gesitueerd op een van de mooiste locaties op het bruisende NDSM terrein direct aan het IJ!!